Underbara vän, välkommen hem från resan!

Vad jag längtar efter o få höra sandras röst. Hon anländer till Sverige idag tror jag, om inte imon? blir osäker, men vi ska fira när hon kommer, en hel del och guuu va jag ser fram emot o se henna och mötas av hennes dagliga sms o telefonsamtal och sist men inte minst våra träffar! Sandra kommmmm nuuu!

Sandra kom hem nu!

Vill bara säga att jag saknar dig Sandra, galet mycket!
Sandra är nämligen i karibien och har the time of her life med maken! Jag kan lova er att hennes plats verkligen känns. Från att ha setts och hörts varje dag, bokstavligt talat varje dag och så ser jag nu inte hennes söta face lika ofta. Eller hennes namn på telefonen.. Sandra är den vännen som jag har mest kontinuerlig och vardaglig kontakt med och både hon och jag visste att vi skulle sakna ihjäl oss åt varandra. Sandra kan vara den personen som bara skickar ett mess eller ringer för att berätta vad hon gjort sedan tiden vi skillts åt. Haha det kan vara att vi precis umgåtts under hela dagen men åndå så kan vi fortsätta höra av oss till varandra och så ses vi troligen igen dagen efter..igen och igen, och jaah varje dag. Mest för att vi har gjort vår examensarbete ihop, men traditionen fortsätter..Jaaa man har blivit beroende av den ständiga kontakten.. ..därför känner jag mig mer nära Sandra än någonsin, hon har visat att hon verkligen är där för mig och inte bara ytligt, dvs skicka mess och fråga hur allt är, eller ringa en gång i veckan.. utan sandra visar det verkligen VARJE DAG.. Häromdagen var hon så söt och bjöd min syster och hennes familj och mig och maken på en mysdag hos dem, hon vet att syrran betyder mycket för mig, och därför hade hon fixat en grym kväll hoch bjöd hem oss alla.. Sånt uppskattar jag.. Sista tiden har vi gjort mycket ihop, haft fixar-dagar med manikyr och pedikyr, gått utbildningar, kurser och gjort uppsatsen ihop och mer planer är på G :) Det som också är bra är att våra makar kommer bra överens där vi kommer oCh går till varandra ofta på besök, eller går ut på bio eller käkar middag.. Sedan brukar vi även gå till deras restaurang och käka massa gott, och jag känner mig sååå hemma där, bästa stället och servicen!
Ja vi hittar ofta saker tsm vi alla 4... Det är det bästa, parvänner! Hon har visat mig vad vän innebär och jag älskar hennes sätt att vara det på... Jag log brett när jag fick ett samtal från henne häromdagen från miami då hon berättade om allt trevligt de hittills gjort och ska göra, wihoooo. Nu är det en vecka kvar på semestern och guuu vad jag ska krama ihjäl henne när hon anländer. I miss u Darling.

För inte så länge sedan då min familj blev bjuden hos dem på käk & mys.
Sandra, hennes make & min systers  bebis. Visst skulle de passa, hehe..(Sandra är jättebra med barn)

Min vackra älskade gravida syster

Jag fick jobbet =)

underbara minnen sandra leila

En bra låtskrivare och med en bra sångröst!

http://www.youtube.com/watch?v=MYEiRfldpLs&feature=relmfu


Blev helt tagen av hennes mjuka och behagliga sångröst. Vad tycker ni?

// Sandra

En bra låtskrivare och med bra sångröst!

http://www.youtube.com/watch?v=akGf1_zlKNA


Jag vart helt tagen av hennes mjuka och behagliga sångröst! Vad tycker ni?
// Sandra

Min bästa vän är verkligen speciell

Jag har alltid sagt åt min kära vän sara att bli en politiker. Hon är en av få som kan uttrycka ord och höja dem till något värdigt. "Hon kan förvandla silver till guld", (Hehe mitt nya ordspråk som är ganska lätt att förstå, visst?). Hon är så klok denna vän att jag inte i detta inlägg kan rättfärdiggöra hennes smarta hjärna med ett par ord så jag låter denna text, ännu en gång snodd från henne göra er påminda om varför hon är så speciell i mina ögon. Jag älskar hennes akademiska uttrycksfulla skrfifter som skapar en bild man bara vill träda in i.
Sara & Leila

Saras Inlägg
"Det är något särskilt över såväl jul som påsk tycker jag. Och viktigast av allt är att göra sig påmind om varför vi egentligen har dessa högtider. Det är inte för att äta påskgodis få påskägg eller smycka hemmet med påskfjädrar. Även om det är en stor del av det, så är det inte skälet till att de faktiskt exciterar.

Påsken grundar sig i värderingarna i att en människas kärlek för andra kan sträcka sig så pass långt att han var villig att dö en plågsam död för vår skull. Det handlar om att vara osjälvisk och att ge sitt allt för de man har omkring sig. Och hur det goda faktiskt övervinner det onda.. För när Maria skulle gå med blommor till grottan där Jesus var begravd så fanns han inte längre där.. <3.

Visst tron är frivillig och man får tro om man vill, och vill man inte kan ingen tvinga dig. Men jag tror det är lätt att glömma bort ibland varför vi har röda dagar i kalendern såhär års, och varför vi firar egentligen.

Här ser ni enligt mig ett av de finaste budskapen som finns inom kristendomen:sweet sixten

Lillasyster blev precis 16 år... Igår fyllde hon... Såååå himla fort tiden går. Hon är vår älskade lillasyster iaf, hur stor hon än blir eller åldras så kommer hon ändå vara vår lilla plutt i familjen, och hon är verkligen världens bästa tonåtig, inte alls så pjåkig om man jämför med andra:) Nej nej hon är faktiskt nästan föööör bra. Fin, rolig, intgelligent, gillar skolan, går ej ut, svär ej, har respekt, bra betyg.. Jah lite busig kan hon väl vara ibland, men isåfall på barnnivå:) Jag har helt enkelt världens bästa lilla syster...I love u!

Glaaaaaasd påsk önskar Leila

Igår fick jag hembesök av två påskkörringar, hehe 2 syskon, faktiskt ett tvillingpar, en tjej och kille.min mans systerbarn, ahhh de är underbara=) de fick lite saft, godis, pengar och pepparkakor, haha Japp det fick de minsann, de älskar det. det blev en mysigt kvällsfika=)

Pluggdag i biblioteket

Vår dag har bestått av examensplugg i biblan (inget ovanligt iof) där vi under lunchen satt och åt ut i det fria..Så kändes det iaf när vi hade de enorma fönstren att titta ut genom.. Vilken utsikt, hehe:) Tittade vi däremot åt andra hållet så såg vi bara en massa bokhyllor. Men det blev en flitlig dag idag och vi fick med en hel del bra skrivande i arbetet.
Sandra

Leila

Kycklingen och jag..!

Jag vinkade adjö till fågeln i den kokande kastrullen igår. Idag fick jag mig ett hej igen när jag öppnade matlådan. Men nu är det garanterat ett hejdå.

Till det blev det asssgoood syriansk brgl

//Leila

Klassträffen efter 10 år..

Igår hade vi klass-reiounion efter 10 år! Kan ni fatta? Mellanstadie klassen man gick på när man var tonåring var inte längre den klassen man längre gick i.. men ändå jo det var det. Alla hade vi förändrats och vuxit, någon hade fått barn, en annan hade hunnit med att bli både gift och skild, en annan var på gång med bröllopsplanerna och andra hade åkt in i kåken. Någon hade blivit gay och en annan hade blivit vegan.. Det fanns de som jobbade som mattant,handikapp-assistens, ica:försäljare, bilmekaniker och postbrevbärare samt snickare.. jah det var på den nivån. När frågan passerade hos mig så var det helt andra yrken och sysselsättningar jag haft under dessa år.. man kan säga att de blev imponerade med andra ord..måste erkänna att jag numera inte ska klaga på att jag är 25år och inte hunnit med tillräckliga saker, det insåg jag av klassträffen igår och jisses vad jag tredubblat med saker jag hunnit göra till skillnad från de flesta utav dem.. Det var så kul, jag kunde inte närvara under hela dagen men under kvällsmiddagen dök jag upp och umgicks med de i 2-3 timmar.
Hann ta en enda bild innan mobilen dog tyvärr :( Synd.

Brightenladies

Här får ni en inblick i hur två tjejers värld ser ut. Genom att ta del av flera års erfarenhet och kunskaper som vi har inom olika områden så vill vi dela med oss. Alla resor vi åker, skönhetstips vi skriver om, mat och bakverk vi skapar samt vad som följer oss i vardagen och mycket mer!

RSS 2.0