dåligt av stjärnurmakarna

Här ser ni bildbevis på att att jag har rätt, och inte stjärnurmakarna I norrköping Spiralen. Men det gör inget, anmälan har gått igenom nu och fallet granskas. Jag fick inte pengarna tillbaka men jag kan lova att de har mycket mer att förlora än jag. Jag ska sitta dit tanten Mona: butiksägaren, så ond och oproffessionell som hon var. Handla aldrig i den affären! Rätt ska vara rät, hon ska inte få möjligheten att lura andra en gång till.

Äntligen hittat kjolen jag letat efter.

Det är nämligen så att jag har haft cravlings efter en hel del saker som jag spanat in och drömt om men som lika snabbt blivit uppköpta, så typiskt mig att hitta något fint men sedan gå till affären och se det borta. Det jag verkligen vill ha i sommar är:

-ett stort smyckeskrin
-den svarta klänningen från gina, lång därbak, kort därfram
-mitt rosa läppstift från EL nr 19 ibizia kiss
-en lång kjol i långa längder (halv vikt i längderna-vet ej vad modellen heter)
-fler festskor
-te- låda
-glas-set med tallrikar, glas och olika fat
-köksmatta
-stor vit spegel till vardagsrummet
-fina vita tavlor
-matta till hallen

Jah det är vad jag kom på nu, men det är mycket mer jag vill haaaaa.

En sak kan jag stryka över- min fina kjol som jag hitta i vingåker för runt 1000 lappen, och dessa kjolar är annars så mycket dyrare än så, med andra ord: ett kap!
Jag ska ta en bild av min kjol hemma men den är lik denna, fast i mer rosa/lila! :) mycket fin är den!

Bild lånad från N.peyres sida
Den är mer lik denna färgen (rosa/lila) men mer modellen på bilden längst upp

Bild lånad från google.se

Nu hem.. eller först frissan, sen hem..

Ett litet stopp därmellan bara= frissan !
Ska bli rödhårig, wish me luck.

Grattis till min fina vän!

Grattis till Sara och Toni som varit tillsammans i 10 år och firat 1 år som gifta!
Respekt till det. Det är kärlek det.
Ni kommer bostavligen att leva och dö tillsammans i all evighet. Tycker det är så romantiskt att ha blivit född på samma BB utan att veta om det, sedan under tonåren träffas man bara sådär och blir kär, och nu delar man livet tillsammans som 1, och jaaah mina fina duvor ni kommer att krama om varandra en sista gång i famnen innan ni ger er ut i ett annat liv efter detta. Ni förstår. Min speciella konstiga dikt till er, höhöhöhö lev och dö tillsammans, kan inte komma på något finare att skriva till er nu, hihihi.

Grattis Grattis igen!

Gå aldrig till stjärnurmakarna i Norrköping-spiralen

Dålig service, taskigt bemötande, rasistiska uttal och helt diskrimenande åsikter- det är vad ni kommer att bli bemötta med ifall ni handlar varor från företaget- sjärnurmakarna i Norrköping- spiralen.

Min make hade köpt en examenspresent- en klocka från företaget den 17 juni, (observera 7-8 dagars öppet köp har de) Det täcker alltså till den 25 juni. Jag kommer in till butiken den 25 juni för att lämna tillbaka klockan eftersom det varit stängt -3 dagar rött i och med midsommarfirandet. När jag försöker lämna klockan blir tanten sur och beter sig som om jag inte har några rättigheter alls att lämna tillbaka klockan, och hon är både oförskämd och proffsig och vägrar hjälpa mig. Hon plomperar upp klockan och säger: okej hörru du hur kort vill du att jag ska fixa den åt dig, varav jag svarar: men vem har sagt att jag vill att du ska korta av bandet på klockan? det var inte ens det jag kom in för att säga till dig, men nu har du plomperat upp klockan och jag som hade hållt den stängd pågrund av att lämna den tillbaka- så har du nu förstört det genom att öppna. Men då svarar hon jaja då kan jag inte hjälpa dig och tar klockan och slänger den i påsen och överlämnar den till mig.

Det hon frågar är varför jag inte kommit in med klockan tidigare- och då säger jag att det varit stängt hos er i butiken de 3 senaste dagarna så hur ska jag ha kommit in- hon har inget svar att ge, och vägrar hjälpa mig.
Hon säger en hel del oproffessionella saker och himlar med ögonen och tittar inte en enda gång upp till mig, och jag känner i hjärtat hur illa och oproffessionell kvinnan är och säger till henne att det är fel sätt som hon gör det på, men det skiter jag i säger hon.

Jag säger också att jag tänker gå vidare med detta och det slutar med att vi inte kommer övernens och hon låter mig gå ut från butiken helt otillfredställd och sur. Nu kommer det se illa ut för butiken, jag har gått vidare med mitt klagomål precis som jag varnade kvinnan för innan hon la till sitt sista beslut med att inte hjälpa mig och jag kan säga att det stället har inget bra rykte.

Det kommer att kosta dem mer än vad klockan är värd, då deras rykte och värdegrund kommer att sättas på spel. Nu får du skylla dig själv tanten, imorgon hamnar du i löpsedeln. Bye bye.

NEJ TACK TILL STJÄRNURMAKARNA!!!!!

UR-MÄSTER

Drottninggatan 55, Spiralen Köpcenter, Norrköping
Tel 011 13 69 00
Fax 011 18 41 41
Epost suab0554@stjarnurmakarna.se

Nästa vecka tar jag upp bra produkter från olika hemsidor för bra priser

Olika produkter, mestadels skönhetsprodukter kommer att tas upp i bloggen här nästa vecka, och ni kommer att läsa om riktigt bra produkter som ni kan använda.

Berättar mer om det sedan när jag får veta lite mer om produkten, det beror på 1 sak som jag först måste vara säker på innan jag kan skriva det. Självklart vill man dela med sig av bra produkter till er våra fina läsareeeeeeeeee!


Bild lånad från google.se

Är hon inte bara för söt mitt lilla hjärtesgull

Exameeeeeeeeeeeeeen check!

Nu har vi tillsammans klarat ut det mest svåraste, och roligaste hederuppdraget i livet: Examen!
Tillsammans vi 2 vänner dessutom, huraaaaaaaaaaa.
Betway 365 suger! Lurar folk på pengar..

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article14967120.ab


FÖRRÄDISKT Bryter man mot Betways bonusregler kan alla vinster stoppas, men bolaget säger inte till om man gör fel – förrän man vill ta ut pengarna.

Johni vann 35 000 kr – blåstes på vinsten

Så blev han lurad av spelbolaget

Johni satte in en tusenlapp på Betway.

Efter några veckor hade han över 35 000 på kontot. 

Men när det var dags att ta ut pengarna förstod han att Betways system är en fälla.

– Andra bolag brukar vilja se det som positiv PR när folk vinner men Betway vill inte betala ut några vinster, säger Johni.

Om man läser Betways användarvillkor riktigt noggrant kan man se att de har en regel som inte är standard inom spelindustrin, samtidigt som Betways spelapplikation inte stödjer den regeln.

När Johni satte in 1000 kronor fick han 250 kronor i bonus.

– Jag ville inte ens ha en bonus och begärde att Betway skulle ta bort men eftersom jag redan hade börjat spela gick det inte. Bonusbeloppet är man tvungen att omsätta tio gånger innan man får satsa 30 procent av det eller mer.

Alltså får man inte satsa 75 kronor eller mer innan man omsatt 2500 kronor. Ändå kan man lägga spel, till exempel en singel på 200 kronor utan att bli varnad. De flesta vinsterna var dock inte på singlar utan på kuponger med många matcher och kombinationsspel med låg insats, långt under 30-procentsregeln.

Betway sa ingenting förrän han ville hämta ut sin vinst.

Tog alla vinster

Och det var inte bara de spel som var på 75 kronor och mer som annullerades utan bolaget har tagit alla vinster som Johni har gjort och säger att han får nöja sig med den tusenlapp han satte in.

– Och så sa dom att jag kunde få bonus men den har jag bett att dom ska ta bort.

– När jag ville ha mina pengar sa Betway att jag inte hade omsatt bonusen tillräckligt många gånger men det hade jag så det redde vi ut. Dagen efter blev jag uppringd och dom ville ge mig 20 procent bonus om jag inte tog ut men jag sa nej, jag ville ha pengarna.

Ogiltigförklarar spel


Men någon utbetalning blev det inte, Sportbladet har tagit del av de mejl där Betway ogiltigförklarar Johnis spel på grund av att han spelat med för hög insats.

– Om dom tolkar sina regler så här kan man spela i ett år och sen när man ska ta ut sina pengar kan de hävda att man brutit mot en regel i tidigare spel. Skulle man bryta mot regeln och förlora ­bryr dom sig dock inte. Sjukt.

– Och varför ska dom konfiskera alla vinster, jag förstår inte att ett licensierat bettingbolag kan få agera på det sättet.

Johni har vänt sig till Ecogra i London som medlar mellan spelare och bolag men de säger att det är upp till honom att läsa igenom reglerna.

– Det var lönlöst att vända sig dit. Det verkar som att de alltid går på bolagens linje.

Han har även kontaktat Lotteries and Gambling Authority, LGA, på Malta som ger tillstånd att ha ­licens men de tar tid på sig.

– Som spelare utgår man från att licensierade bolag har regler som är standardiserade inom branschen. När bolagen har olika erbjudanden eller regler som skiljer sig brukar de dock anpassa sina spelapplikationer så att den säger ifrån när spelaren är på väg att göra fel, men inte om syftet med reglerna är att blåsa spelare.

Sportbladet har varit i kontakt med Betway som krävt att få våra frågor skriftligt. Efter tre dagar får vi ett mejl där de hänvisar till Ecogra. Linus Hedrén


Betways lömska regel:

”16.6 Oregelbundet spel

Innan några uttag behandlas, kommer ditt spel att granskas för eventuella oregelbundna spelmönster. I intresset av rättvist spel så kommer lika, nollade, låg marginals- eller säkra satsningar att anses vara irreguljärt spel sett till satsningskraven för bonus. Andra exempel på irreguljärt spel inkluderar, men är inte begränsat till, placering av enskilda satsningar som motsvarar eller överstiger 30 % av värdet på den bonus krediterad till kontot till dess att spelkraven för den specifika bonusen har uppfyllts. Skulle Betway bedöma att irreguljärt spel har förekommit, så förbehåller vi oss rätten att undanhålla alla uttag och/eller konfiskera alla eventuella vinster.”

Hjälp mig hitta det kära läppstiftet mina vänner!

Obs- ytligt inlägg- hjälp mig hitta läppstiftet!

I dagar, eller tro mig veckor och månader sedan jag såg hur det i milmeter by milimeter på mitt rosa läppstift tagits slut har jag varit på jakt efter samma läppstift. Jag har ringt runt till olika butiker och varit inne på olika smink och hudaffärerer såsom kicks och åhlens i hela staden men inte funnit den, och jag blir så lääässsen... Jag köpte den för ca:1 år sedan på en båtkryssning på min möhippa och sedan dess har jag nästan använt den konstant, och den börjar precis ta slut.. har aldrig älskat eller använt ett läppstift så här mycket som jag gör med denna underbara. Jag hade den på  mitt bröllop och jag hade den på smekmånaden och jaaa= den är förknippad med underbara minnen- men minst sagt passar den mig alldeles finimiaaaaaaaaa! Den är så jag och jag önskar mig inget hellre än denna! Det är min dröööööm.

SÅ ALLA NI DÄR UTE: ERA UPPDRAG framöver ska vara att hjälpa  mig leta efter detta läppstift, någon duktig däruppe please help me? Surprise me?

Märket är från Estee lauder och den heter ibizia kiss Nr 19.

Mina misslyckade försök att hitta samma rosa- nyans...suck. jag letar och letar efter samma färg men hittar aldrig i närheten av detta underbara läppstiftet! Tro mig ingen av dessa tre som jag köpte gillar jag hälften så mycket som den ovan..

Brightenladies

Här får ni en inblick i hur två tjejers värld ser ut. Genom att ta del av flera års erfarenhet och kunskaper som vi har inom olika områden så vill vi dela med oss. Alla resor vi åker, skönhetstips vi skriver om, mat och bakverk vi skapar samt vad som följer oss i vardagen och mycket mer!

RSS 2.0