Haha

Fina detaljer i vardagsrummet..

Jag älskar vårt hem, jag älskar inredningsstilen, jag älskar vår inredning och jag älskar att det är så öppet och stort, med så många vita ytor och högt i tak :) Älskar även att vi har en balkong och att vi bor så centralt.
Tycket vårt hem blivit inrett med en massa kärlek och omsorg. Det är stilrent, modernt, personligt, luftigt, harmoniskt och chict.
Här får ni se lite vardags- detaljer som lyfter upp..
 

Tack för de kärleksfulla inristade orden Sara=)

Gooooo mat, gott sällskap och en ännu godare prick framför en, kan det en trevligare dag... Förutom att det inte var idag vi åt, utan förra veckan...der var så trevligt med min fina vän som jag hade saknat massor. Jag kan inte nog säga hur mycket denna härliga tjej betyder för mig så jag tar det en annan dag. Finns inte utrymme nog i detta inlägg men guuu vad jag älskar dig Sara! Och tack för den fina gåvan jag blev så rörd när jag fick den bara sådär, inget speciellt. det är då det räknas som mest. Tack tack! Älskar dig Sara!

Didilidooo- Jobbuppdatering


Sitter här i mitt kontor, med massa handlingar/papper utsmetade över hela mitt stora feta skrivbord... Jag håller på med olika beräkningar och beslut för mina klienter, förutom att ta samtal då och då mellan varven.

Hann själv ringa ut 2 par samtal till mina 2 nära vänner Sara och Sandra, Där den ena satt och oroade sig över seminariet vi ska ha på kvällskursen tsm idag, och den andra höll på att baka syriansk bröd.. Hehehe kul att få snacka med vänner mellan varven under en sådan hektiskt dag.. Iaf så ska jag och sandra ha kvällskurs i pedagogisk ledarskaps-kursen där vi ska redovisa om våra egna ledarskapsfilosofi, det börjar inte försen vid 5 ,men då kommer jag inte fixa fram något tills dess, jag kommer vara asssshungrig, för jag slutar jobba 5 eftersom jag har sååå mycket på jobbet idagoch då ska jag försöka hinna vara i klassrummet samma tid, tog inte med mig något extra ätbart heller, och hinner tyvärr inte köpa med mig något, så jag får äta när jag kommer hem.. Eller be maken komma över med en macka, eller något annat litet.. Saras bröd hade suttit fint då, synd bara att hon inte går i samma kurs som mig, hon hade säkert kommit med en påse bröd till mig som vanligt, min lilla feader tänker alltid på mig:). Hon har tidigare skickat med sig bröd till mig som varit klockrent så jag vet att tjejen kan baka gott :)

En till sak: sushi skulle sitta riktigt fint nu, en massa omega 3: mums.


Aja nu får jag sluta drömma om min mage, jag klarar mig från lunchen kl 11 till lektionens slut idag kl 8 :) Hahaha 8-9 timmar utan mat...blupp..blupp..

Men iaf:
Förutom det har jag även en hel del annat framför mig, mest onyttigt och roliga saker på bordet..
Hahaha
Hahaha
hAHAHAHA

oKEJ det är, beredda?

Geisha-choklad
Bulle från förra veckan
Kaka
Halstabletter
alvedon
panodil
miquangin-tabletter
Zyxmint tabletter
Ruttna nötter
läppstift
solglasögon
2 telefoner
karameller
loka

Jah jusste tabletterna är för att jag just nu är sjuk, tappat bort min röst, och har halsförluss, men jag mår toppenbra ändå, känner ingen smärta.. inte just nu, men det är på morgonen och kvällen det krånglar lite för min del.. Hostar lite blod då och då, men annars mår jag topppennnnnn!

Nu ska jag jobba vidare, och sen ska jag gå upp en våning och hälsa på en kollega som kommit tillbaka från semestern, vi har lite att catcha upp :)

Byeeeee

Bjudna hos svärmor på gooo mat.

I love her food:)
Sist vi var där och åt, bjöd hon på detta.. Mums

Just nu..På jobbet..

En egengjord färg- glad välkommen skylt i A4 papper som hänger på dörren.. Där står det vart vi 3 (som sitter i de nya tjänsterna) jobbar.. Hehehe det är bara en tillfällig ritning, de riktiga namnskyltarna kommer snart..
 
Några post- it lappar än så länge.. det kommer oxå se lite mer proffsigt ut..
Men heeey ni fick iaf en liten tur i mitt kontorrum, nästa gång får jag visa er lite till när vi fått blommor och tavlor och lite annat fint till rummet:)

Brightenladies

Här får ni en inblick i hur två tjejers värld ser ut. Genom att ta del av flera års erfarenhet och kunskaper som vi har inom olika områden så vill vi dela med oss. Alla resor vi åker, skönhetstips vi skriver om, mat och bakverk vi skapar samt vad som följer oss i vardagen och mycket mer!

RSS 2.0